Bouw en wonen met natuursteen
gevelbekleding Natuursteen op muren tafelblad keukenbladen

Bouw en Wonen

Harder Natuursteen uit Hoogkarspel verzorgt natuursteen in en om uw huis. Bij complete bouwprojecten, maar ook als u alleen een keukenblad, wastafelblad of ander product van natuursteen nodig heeft.

Er zijn talloze manieren om natuursteen te verwerken in en om uw huis. Denk daarbij maar eens aan uw keukenblad, schouw, dorpels, vensterbank, douchebak, naambordje, brievenbus, tuinmuur of wastafelblad.

Natuursteensoorten als hardsteen, marmer, graniet, leisteen en kwartsiet zijn in talloze kleuren te verkrijgen. Of u nu kiest voor een strak ontwerp of klassiek, in elk interieur zijn de natuursteensoorten toe te passen. Onder de knop Meer over Natuursteen, kunt u meer vinden over de toepassingsmogelijkheden, typen, kleuren en bewerkingsmogelijkheden.

Want natuursteen is vooral ook heel praktisch. Vooral graniet kan tegen een stootje, is zeer eenvoudig in onderhoud en gaat levenslang mee. Het product in natuursteen kan op de millimeter nauwkeurig gemaakt worden, naar uw stijl. Het is stijlvol, tijdloos en betaalbaar. En uniek. Tegenwoordig verwerken wij ook veel hardsteen in projecten, dat hebben wij dan ook ruim op voorraad staan.

Onze verkopers staan u deskundig te woord in onze showroom. In onze productiehal wordt op vakkundige wijze het ruwe product tot eindproduct op maat gemaakt.

................................................................................................................................

 

 

Toepassingsmogelijkheden in uw woning:

- Keuken (keukenblad, eiland, vensterbank)

- Badkamer (omlijsting, wastafelblad, douchebak)

- Woonkamer (schouw, vensterbank, tafelblad)

- Tuin & buiten (muurafdekking, pilaren, tuintafel, tafelblad, plantenbak, naambordjes, 1e steen gedenkborden, zwembadrand, brievenbus).

 

 

 

 
Klik hier voor een overzicht van reeds gerealiseerde projecten
 

U wilt natuursteen toepassen en dan?

Advies

Wij adviseren omtrent ontwerp en technische toepassing van natuursteen. Zo worden wij vaak in ontwerp-fase al betrokken bij een project. In deze fase stemmen wij de bouwkundige details optimaal af op de toepassing en verankering van het natuursteen. We maken graag, geheel vrijblijvend, een offerte zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Inmeten ter plaatse

Wanneer de bouwkundige constructie gereed is, nemen onze mensen langs de weg de situatie op en kunnen ze het benodigde natuursteen inmeten. Op deze manier nemen we de verantwoording voor de maatvoering uit handen.

Productie

Alle natuursteen delen worden door ons op de werkplaats in Hoogkarspel geproduceerd. Door de grote voorraad van plaatmateriaal kunt u het materiaal zelf komen keuren en door ons geavanceerde machine park zijn we in staat korte levertijden (ca 1,5 week) te garanderen. Met onze flexibiliteit en vakmanschap zijn we gespecialiseerd in maatwerkproducten.

Plaatsen

Het door ons ingemeten natuursteen komen wij graag plaatsen. We hebben onze eigen vakmensen die bij u het natuursteen komen plaatsen.

Harder Natuursteen / Zuiderwijzend 1 - 3 / 1616 LH Hoogkarspel / (0228) 56 35 07 / info@hardernatuursteen.nl

Terug naar Homepagina