Harder Natuursteenbedrijf
Historie machinaal bewerken Bedrijfshallen Harder Team Harder

Harder Natuursteen is al 30 jaar vanuit Hoogkarspel de leverancier voor natuursteen in Noord-Holland en daarbuiten.

We zijn een solide familiebedrijf met 21 medewerkers die hun vak verstaan. Onze personeel bestaat uit medewerkers voor de verkoop, orderverwerking, planning, productiepersoneel (zagers, polijsters, montage, graveur), buitendienst (werkvoorbereiders, plaatsingsmonteurs van bladen en plaatsingsmonteurs van grafwerk) en een servicemonteur.

Daarom Harder Natuursteen: korte levertijden, een gunstige prijs, maatwerk, service en kwaliteit!

..................................................................................................................................

Maatwerk

Natuursteen wordt al eeuwen toegepast. Met de huidige technieken heeft Harder een groot arsenaal aan machines staan. Tevens zijn wij het ambachtelijke werk niet vergeten. Dit is een van onze specialismen. Efficiency staat bij ons voorop, maar mocht het noodzakelijk zijn om weer met de hand te gaan beitelen, dan deinst ons team vakmensen daar niet voor terug.

Snelle service

Wij hebben een bijzonder grote voorraad aan natuursteen op onze werf staan. Zo kunt u zelf uw materiaal uitzoeken, zodat u niet van een tegeltje of monster-stuk hoeft te kiezen. Door de productie in eigen hand te houden, en dit in onze werkplaatsen in Hoogkarspel te doen, zijn de levertijden zeer kort. De werkplaats staat naast onze showroom, zodat het produktieproces geheel door u te volgen is. Wij kunnen u ook adviseren hoe natuursteen toe te passen in uw project. Onze medewerkers zijn hierin geschoold en door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren in natuursteen op bouwtechnisch gebied.

Kwaliteit

Harder Natuursteen is lid van de ABN: de grootste overkoepelend natuursteenorganisatie van werkgevers, werknemers en overheid. Ook is Harder Natuursteen verbonden aan de brancheorganisatie Centrum Natuursteen.

 

 

Werken in de Natuursteensector

Werken in deze bedrijfstak betekent werken met natuurlijke materialen en het vervaardigen van mooie, duurzame producten. Daarbij is veel vakmanschap nodig, want ieder stuk steen is weer anders! Scholing is in de sector goed geregeld. Hiervoor werken wij samen met het Centrum voor Natuursteen.

CAO

Harder Hoogkarspel is aangesloten bij de ABN en de arbeidsvoorwaarden worden gevolgd volgens de CAO Natuursteen. Deze CAO kent goede regelingen op het gebied van scholing, arbeidsomstandigheden en kinderopvang. De CAO wordt afgesloten door FNV Bouw en Hout- en Bouwbond CNV en de werkgeversorganisatie ABN. Het Centrum Natuursteen voert de CAO-regelingen uit.

 

 

Maatschappelijk Verantwoord

Wij zetten ons in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Mede door de productie zoveel mogelijk in eigen beheer te houden, ipv in China of India. Ook bezoeken en beoordelen wij zelf de groeves.

Sociaal Ondernemen

Ook vinden wij het belangrijk om een positieve bijdrage aan de hedendaagse maatschappij te geven. In dit kader is onze directeur Jan Harder persoonlijk betrokken bij enkele projecten in Ethiopie.

Regelmatig gaat hij op reis om de project-voortgang te bekijken. Afgelopen november is hij wederom op reis geweest. Als u HIER klikt, kunt u zijn reisverslag lezen.

Ook geinteresseerd?

Bent u ook geinteresseerd om iets te doen voor onze medemens in Afrika, bekijk dan via deze LINK 1 van de projecten die financieel ondersteunt moeten worden.

Ethiopie Harder Natuursteen

 

 

Harder Natuursteen / Zuiderwijzend 1 - 3 / 1616 LH Hoogkarspel / (0228) 56 35 07 / info@hardernatuursteen.nl

Terug naar Homepagina